sunnuntai 4. elokuuta 2013

Makuuhuoneen muodonmuutos ja laiskuitutapetin kirous

Kesälomani kunniaksi päätin käydä makuuhuoneen kimppuun pienen pintaremontin merkeissä. Olen jo kauan haaveillut tapetoinnista, mutta ajanpuute on estänyt aikeeni. Nyt kuitenkin olen päässyt alkuun ja yhtään ei haittaa vaikka ulkona sataa, sillä nyt voin hyvällä omallatunnolla puurtaa sisätiloissa. :)

Tapetointi ja maalaaminen on mukavaa puuhaa, mutta meillä sattuu olemaan tämä niin ihana LASIKUITUTAPETIN KIROUS.


Tämä kammotus on vainonnut minua jo kauan, mutta nyt se saa luvan lähteä!

Kuten sanoin, tapetointi ja maalaaminen on mukavaa, mutta tuon viheliäisen lasikuitutapetin tasoitus on aina oma lukunsa. Irtihän tuota on ihan toivoton lähteä repimään ja tapetointi ei tuohon päälle onnistu ilman tasoitusta. Tasoitusvaihtoehtojahan löytyy ja itse valitsin tasoitustapetin.

Heikkolahjainen valokuvaaja yhdistettynä huonolaatuiseen kameraan synnyttää näemmä "taidetta". Tässä "teos" nimeltään lasikuituplaneetta...


Tämän teoksen nimi olkoon golfpallo ;)


Ikävä kyllä en pääse pelkästään makuuhuoneen rempalla eroon lasikuitutapetista, koska KOKO KÄMPPÄ ON LASIKUITUTAPETIN PEITOSSA! Olen niin kertakaikkisen kyllästynyt siihen ja teen parhaani päästäkseni siitä eroon. Lasikuitutapetissa on toki hyviäkin puolia, esimerkiksi hyvä pesunkesto. Siksi se sopiikin mielestäni parhaiten kodinhoitotiloihin ja muutenkin helposti likaantuviin tiloihin. Lisäksi siihen on helppo laittaa uudet maalit pintaan. Ja onhan toki saatavilla ihan kauniskuvioisiakin tapetteja. Mutta meidän seiniä koristavat kuviot eivät ole kauniita enkä löydä niistä kerrassaan mitään nättiä!!! Joten hyvästi siis lasikuitupainajainen! :P



Vasemmalle sainälle olen suunnitellut tehostetapettia. Ikkunaseinä maalataan.


Oikealle seinälle tulee maalipinta 



Myös ikkunaa vastapäätä oleva seinä saa maalipinnan

Olen tähän mennessä saanut pohjatyöt tehtyä ja kaksi seinää on jo tasoitettu. Pidän teidät ajan tasalla ja seuraavassa blogissani kerron tasoittamisesta ja annan ohjeita jos joku muukin kokee elävänsä keskellä lasikuitupainajaista. :)

Mitä mieltä sinä olet? Onko sinulla viha- vai rakkaussuhde lasikuitutapettiin?


Alpo on aina valmis ojentamaan auttavan tassunsa. ( Mikä ikävä kyllä useimmiten mutkistaa asioita. ;) )



2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani :) Tervetuloa blogiini vierailemaan muutenkin <3 katjansisustus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! :) Vastaan siihen pian. Kävin tutustumassa ihanaan blogiisi. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit. Jätäthän viestiä, jos joku ihastuttaa, vihastuttaa tai muuten vaan kummastuttaa. :)